گوناگون/ 10 حقيقت جالب درباره مثلث برمودا





 


برنامثلث برمودا از ديرباز تا به همين امروز يکي از عجيب و غريب‌ترين معما‌هايي بوده است که انسان‌ها با آن مواجه شده‌اند. آيا واقعاً نقطه‌اي در ميانه‌هاي اقيانوس اطلس وجود دارد که منطق و علم در آن از کار مي‌افتند يا اين حرف‌ها فقط وهم و خيال است؟ آيا اين داستان‌ها و شايعه‌ها از کتابي بيرون آمده‌اند و سپس يک سري اتفاقات و حوادث به طور شانسي اين داستان‌ها را تأييد کرده‌اند و بعد‌ها همه اين‌ها به افسانه‌ي مثلث برمودا تبديل شده است؟ هر چه بخواهيم در اين مورد حدس و گمان بزنيم يا هر چه دانشمندان بخواهند اتفاقات مربوطه را بر اساس علم توضيح دهند، باز هم معما‌هايي هست که هرگز کسي نتوانسته آن‌ها را حل کند يا توضيحي برايشان ارائه دهد.



 10 نکته مهم و کمتر شنيده شده که خيلي‌ها درباره اين سه ضلعي پر رمز و راز نمي‌دانند، به شرح ذيل است:


1- مثلث برمودا را روي هيچ نقشه‌اي ترسيم نکرده‌اند


برمودا يک گروه جزيره است و تحت حکمراني دولت بريتانيا مي‌باشد. 138 جزيره دارد و در اقيانوس اطلس شمالي واقع شده است. نزديک‌ترين قاره به مثلث برمودا، آمريکاي شمالي است و مردم مي‌گويند که اين مثلث از جزاير برمودا شروع شده، از ميامي مي‌گذرد و در جزيره پورتوريکو به پايان مي‌رسد.


اين مثلث قسمت بسيار بزرگي از اقيانوس اطلس را تشکيل مي‌دهد، اما روي هيچ‌کدام از نقشه‌هاي چاپي زمين مشخص نشده است، زيرا آن را به‌طور رسمي به‌عنوان ناحيه‌اي از اقيانوس اطلس نپذيرفته‌اند. شايد دليل ديگر نياوردنش در نقشه‌ها اين باشد که کسي نمي‌داند واقعاً محدوده و بزرگي آن چقدر است، ولي تخمين زده مي‌شود که حداقل 1295000 کيلومترمربع باشد.


2- چرا آنجا همه چيز ناپديد مي‌شود


يکي از رمز و راز‌هايي که درباره مثلث برمودا وجود دارد اين است که هرگاه گزارش مي‌شود که يک هواپيما، کشتي يا هر نوع وسيله نقليه درون مثلث يا اطراف آن گمشده است، ناجيان و جستجوکنندگان نمي‌توانند هيچ اثري از وسيله سقوط کرده يا غرق شده پيدا کنند.


توضيح علمي‌اش را اين‌گونه مي‌دهند که مثلث برمودا روي مسير يک جريان بسيار تند آب گرم اقيانوسي به نام گُلف اِستريم قرار گرفته است. گلف استريم از خليج مکزيک به سوي ايسلند و بخش‌هايي از غرب اروپا جريان مي‌يابد. دانشمندان مي‌گويند که قطعات و خرده‌هاي وسيله‌ها همراه با جريان گلف استريم حرکت مي‌کنند و سرتاسر اقيانوس اطلس شمالي پراکنده مي‌شوند.


3- پرواز شماره 19


پرواز شماره 19 يک مأموريت آموزشي با پنج هواپيما و 14 نفر بود. اين پرواز پنجم دسامبر 1945 از شهر فورت لادِردِيل در ايالت فلوريدا حرکت کرد و قرار بود يک کار تمريني بمب‌افکني انجام دهد. رهبر اين تيم ستوان چار تيلور بود و او و 13 همراهش پس از آن روز، ديگر ديده نشدند.


اين شعله‌اي بود که آتش رمز و زار‌هاي مثلث برمودا را برافروخت. حتي کساني که سعي کردند تيم ستوان تيلور را نجات بدهند (يک هواپيماي نجات با 13 نفر سرنشين) نيز ناپديد شدند. اين ماجرا به رازآلودي‌اش افزود و آن را بيش از پيش شايسته عنوان مثلث شيطان کرد.


 

4- شمار مرگ و مير و حوادث ناگوار در مثلث مرگ


هنگامي‌که يک مکان رازآلود عنوان «مثلث شيطان» را از آن خود مي‌کند انسان کنجکاو مي‌شود و مي‌خواهد بداند واقعاً چند نفر به دستان اين ابليس مثلثي شکل مرده و ناپديد شده‌اند. هيچ عدد دقيقي اعلام نشده است، اما با در نظر گرفتن ستوان چار تيلور و افراد حاضر در پنج بمب‌افکن همراه او بعلاوه هواپيماي نجاتي که به دنبال آن‌ها بود، حداقل با اطمينان و به طور رسمي مي‌توانيم بگوييم که شش هواپيما و 27 نفر طعمه آن شده‌اند.


بر اساس برخي از گزارش‌ها طي سده اخير حداقل 50 کشتي و 20 هواپيما در مثلث برمودا گم شده و تاکنون هزار تا بيش از دو هزار نفر کشته شده‌اند.


5- قطب‌نما و مثلث


نخستين عملکرد عجيب و غريب قطب‌نما‌ها در مثلث برمودا براي کريستف کلمب مشهور اتفاق افتاد. او در اسنادش اعلام کرده است که قطب‌نما در مثلث برمودا جهت‌هاي عجيبي را نشان مي‌داده است. حتي گفته است که چيزي شبيه به يک توپ آتشين در آسمان اين منطقه ديده است.


بيشتر کساني که درون مثلث برمودا مي‌روند يا به آن نزديک مي‌شوند مي‌گويند قطب‌نمايشان در اين منطقه درست کار نمي‌کند يا خراب مي‌شود. بر اساس يکي از توضيحات علمي ارائه شده، اين ناحيه از اقيانوس اطلس يکي از دو مکان کره زمين است که در آن دو راستاي شمال مغناطيسي و شمال واقعي (جغرافيايي) زمين يکي مي‌شوند. ديگر مکان هم‌راستايي اين دو شمال در مثلث برموداي اقيانوس آرام، نزديک به کشور ژاپن است که به آن لقب درياي شيطان را داده‌اند.


6- مِه و سفر در زمان


شايد الآن با خودتان فکر کنيد که سفر در زمان در ميان تمام نظريه‌هاي مربوط به مثلث برمودا از همه نامعقول‌تر است. خب تا وقتي 4 نکته ديگر اين متن را نخوانده‌ايد خيلي هم نبايد از اين فکرتان مطمئن باشيد. اما جداي از شوخي، سفر در زمان ديگر خيلي عجيب است. ولي شايد واقعاً به همين خاطر است که افراد و کشتي‌ها و هواپيما‌ها بدون بر جاي گذاشتن هيچ اثري ناپديد مي‌شوند.


توضيح دقيق‌تري که در اين مورد مي‌دهند اين است که مِهي که در مثلث برمودا ظاهر مي‌شود يک مه الکتريکي است و هر چيزي با آن تماس برقرار کند تلپورت مي‌شود. نويسنده بروس جموس تجربه‌اش در مورد اين مه و مثلث برمودا را در کتابي با عنوان وراي مثلث برمودا شرح داده است.


7- اوتِک AUTEC


اين واژه مخفف عبارت «مرکز ارزيابي و آزمايش زيردريايي در اقيانوس اطلس» مي‌باشد که از مراکز وابسته به ناوگان ايالات‌متحده است و به‌طور رسمي در کشور باهاما فعاليت مي‌کند. البته نظريه دخالت داشتن اوتک در مثلث برمودا جزء نظريه‌هاي توطئه به شمار مي‌رود و شبيه به داستان‌هاي منطقه 51 دولت آمريکاست. نظريه‌هاي توطئه بسيار سرگرم‌کننده و جالب هستند و نام اين نظريه توطئه را هم منطقه زيرآبي 51 گذاشته‌اند.


داستان نظريه از اين قرار است که دولت آمريکا با گونه‌هاي فرازميني همدست شده و در منطقه مثلث برمودا زير اقيانوس آزمايش‌هايي انجام مي‌دهد. اگر اين حرف واقعاً درست باشد، همه معما‌هاي مثلث برمودا يکجا حل مي‌شوند.


8- نظريه آتلانتيس


حالا که بحث همکاري فضايي‌ها و دولت آمريکا براي انجام دادن کار‌هاي عجيب و غريب زير دريا را پيش کشيديم، بگذاريد پا را از اين هم فراتر بگذاريم و به شهر آتلانتيس فکر کنيم. وقتي کسي مي‌خواهد يک افسانه را با يک افسانه ديگر توضيح دهد، ديگر باورش واقعاً سخت مي‌شود، اما بگذاريد زياده‌روي کنيم.


بر اساس يک نظريه، شهر آتلانتيس را مثلث برمودا بلعيده است و به همين دليل بود که اين شهر ناپديد شد. نظريه ديگري مي‌گويد که علت از کار افتادن قطب‌نما‌ها و وسايل مکانيکي در منطقه مثلث برمودا سلول‌هاي برق و کريستال‌هاي انرژي شهر آتلانتيس هستند. يک نظريه ديگر نيز هست که جاده سنگي زيرآبي بيميني رود (نزديک باهاما) را به اين داستان‌ها مرتبط مي‌سازد.


9- پوششي براي خطا‌هاي انساني


بسياري از دانشمندان و جستجوگران اصلاً نظريه‌هاي عجيب و غريب را در مورد مثلث برمودا قبول ندارند. آن‌ها مي‌گويند که اين افسانه‌ها ساخته شده‌اند تا يک توضيح ساده‌تر پنهان شود؛ چراکه حوادث پيش‌آمده در اين منطقه سرشار از خطاي انساني بوده‌اند؛ و ناوگان آمريکا دليل حادثه پرواز شماره 19 را همان ابتدا خطاي خلبان اعلام کرده بود. خب حداقل در آن زمان اين تنها توضيح منطقي موجود بود.


اما خيلي‌ها اين توضيح را نپذيرفتند و نخواهند پذيرفت، به‌ويژه الآن که افسانه مثلث برمودا مانند توپ صدا کرده است. اما اين افراد چطور مي‌خواهند توضيح بدهند که علي‌رغم اين ناپديدي‌ها باز هم هرروزه هواپيما‌ها و کشتي‌هاي فراواني از اين منطقه عبور مي‌کنند.


10- آخرين قرباني‌ها


در همين دهه، دو ناپديدي در مثلث برمودا اتفاق افتاد. اولي در سال 2015، يک کشتي حمل بار با 33 نفر خدمه بود. کشتي SS El Faro در طوفاني گرفتار و غرق شد، اما چند هفته بعد درحالي‌که هيچ اثري از 33 خدمه‌اش نبود دوباره پيدا شد. پس از آن نيز يک هواپيما با چهار مسافر، يک خلبان، و يک مادر و دو فرزندش دچار حادثه شد. اين اتفاق دوم ارديبهشت دو سال پيش افتاد و هواپيما به‌گونه‌اي ناپديد شد که نه اثري از قطعاتش، نه بدنه‌اش، نه افراد و نه هيچ‌چيزي ديگري باقي نمانده بود و انگار غيب شده بود. البته مثال‌هايي که زديم تنها تعداد اندکي از حوادثي هستند که باعث مي‌شوند معماي مثلث برمودا هنوز هم زنده بماند.



مسجدرسول الله\ص\روستاي مازغ بالاباقدمتي يکصدوپنجاه سال

ضرب المثل/ آنان که غني ترند محتاج ترند

داستانک،خدادرهمه جا

داستانهاي طنز بهلول

تصاويربدون شرح ازساختمان سرايدارمدرسه روستا

داستانک /ماجراي عابد مغرور و جوان توبه کار

درسوگ فاطمه زهرا(س)

مثلث ,برمودا ,يک ,يا ,ديگر ,توضيح ,مثلث برمودا ,است که ,در مثلث ,اقيانوس اطلس ,است و ,ستوان چار تيلور

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کــد هــا و سفــارشــاتــ قصــر سایــہ خلاصه کتاب سنجش واندازه گیری دکتر سیف سامانه مدیریت مدارس همکلاسی مبین دلربایی سیمامایس دی ال پروژه golbagevi rodbaz در رگ تاک مدیران بازرگانی